Web Analytics Made Easy - StatCounter

Contact  |  Tel. 06 - 5150 1372

Reizen met de stoomtrein

21 oktober 2020

 

stoomtrein-VSM4

Reisbeschrijving

Alles is veranderd, maar de stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren is gebleven. Niet als een dagelijks vervoermiddel, maar wel als een bijzondere attractie. Beleef het indringende geluid van de stoomfluit. Ervaar het stampen, de stoomontwikkeling en de trekkracht van de machtige stoomlocomotieven. De reis met de stoomtrein voert over de meer dan honderd jaar oude spoorlijn Koningslijn. Een traject dat loopt tussen de Veluwe en de IJsselvallei door, met een afwisselend bos en weidelandschap.

 
 

Programma


We halen u 's-ochtends thuis op en rijden naar Beekbergen. Na deze lange rit zullen we rond de middag arriveren. We stoppen bij een restaurant in Beekbergen waar we een lunch zullen nuttigen (12-uurtje incl. 1 consumptie). Na de lunch vervolgen we onze weg met de bus naar de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij die hier vlakbij is. Om 13.30 uur stappen we in de trein om vervolgens een prachtige rit te maken door het afwisselende Veluwse landschap. De nostalgische treinreis voert over een van de mooiste stukken van de Veluwe tussen Beekbergen en Dieren. 
Eenmaal terug in Beekbergen rijden we met de bus naar Berg en Dal waar we een heerlijke pannenkoek gaan eten. Moe en voldaan rijden we na dit diner weer terug naar Emmen, waar we u weer thuis zullen afzetten.
 

 

 
pannenkoek

Prijzen

Reisprijs  € 89,50 p.p.

Inclusief Vervoer per luxe minibus met lift, uit-en thuisservice Emmen, lunch (12-uurtje) met één drankje, nostalgische treinreis en einde van de dag een pannenkoek. 
Exclusief Overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven

Belangrijke informatie
- We kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus
- Uw opvouwbare rolstoel of rollator kan altijd mee
- De tocht gaat door vanaf 4 deelnemers

Opstapplaatsen
Uit- en thuisservice in Emmen,

 

 

Ja leuk, deze dagtocht wil ik boeken!

 

 

Met het boeken van deze dagtocht verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden voor dagtochten van Zorgbus Emmen.