Web Analytics Made Easy - StatCounter

Contact  |  Tel. 06 - 5150 1372

Volendam en Marken

21 juli 2020

 

marken-214813960720

Reisbeschrijving

Volendam, wie kent het niet.....
Bekend van de  'Palingsound'' die de bekende bands als BZN en de Cats groot hebben gemaakt en vergeet tegenwoordig Nick en Simon en Jan Smit niet.....misschien komt u ze tegen op de dijk.

Marken is een museumeiland waar je met de Marken-Express in een half uurtje naar toe vaart, hier is alles gebleven zoals het vroeger was, je kijkt je ogen uit. 

 
 

Programma

Vroeg in de ochtend wordt u thuis opgehaald voor een gezellige dagtocht naar Volendam. Na een lange rit zijn we wel toe aan een kopje koffie, dus we zoeken eerst een plekje op waar we even kunnen bijkomen.

Na de koffie kijkt u op eigen gelegenheid rond in Volendam tot u op de afgesproken tijd bij de boot bent (in het centrum) voor de vaartocht naar Marken.

Op Marken gaan we een lekkere pannenkoek naar keuze eten, wij serveren er 1 drankje bij. Na de lunch struint u rond op Marken, loop de oude bakkerij binnen, ga naar het Marker Museum of de Vuurtoren en geniet van het uitzicht op een terrasje.

Op de afgesproken tijd staat u weer bij de boot voor de terugvaart naar Volendam.....hebt u al een foto in klederdracht? Nu kan het nog!

Onderweg terug naar Emmen stoppen we voor een afscheidsdiner zodat u, eenmaal thuis, moe maar voldaan uw bedje in kunt rollen.

 
monument-164455960720

Prijzen

Reisprijs  € 109.50 p.p.

Inclusief Vervoer per luxe minibus met lift, uit- en thuisservice Emmen, koffie/thee met wat lekkers, vaartocht naar Marken, lunch met één drankje en diner met één drankje.

Exclusief Overige drankjes, persoonlijke uitgaven

Belangrijke informatie
- We kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus
- Uw opvouwbare rolstoel of rollator kan altijd mee
- De tocht gaat door vanaf 6 deelnemers

Opstapplaatsen
Uit- en thuisservice in Emmen, verder in overleg

 

 

Ja leuk, deze dagtocht wil ik boeken!

 

 

Met het boeken van deze dagtocht verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden voor dagtochten van Zorgbus Emmen.