Web Analytics Made Easy - StatCounter

Contact  |  Tel. 06 - 5150 1372

Aqua Zoo Leeuwarden

28 juli 2020

 

Flamingo

Reisbeschrijving

Aqua Zoo is een geweldig leuk kleinschalig dierenpark aan de rand van Leeuwarden, verwacht hier geen olifanten, tijgers of leeuwen, maar geniet van de wat 'kleinere' dieren zoals de pinquin, flamingo, verschillende apen, de schildpad, nandoe en emoe en hebt u al eens oog in oog gestaan met een Chinese kraanvogel?

Het park is volledig rolstoeltoegankelijk met uitzondering van de zeehondensafari en de roeibootjes.

 
 

Programma

We halen u 's ochtends op tijd thuis op om via de Frieslandroute naar Leeuwarden te rijden. Bij aankomst in het park gaan we eerst samen genieten van een lekker kopje koffie met appeltaart waarna u op eigen gelegenheid het park gaat verkennen. Voor de lunch hebt u de keuze uit een broodje gezond of een tosti met een flesje drinken (voorkeur bij boeking opgeven), u krijgt hiervoor een bon die u kunt inleveren wanneer u toe bent aan de lunch.

Op de afgesproken tijd staat de bus weer klaar om u naar huis te brengen, maar onderweg stoppen we nog voor het diner zodat u bij thuiskomst moe maar voldaan uw bedje in kunt rollen.

 
emoe

Prijzen

Reisprijs  € 99 p.p.

Inclusief Vervoer per luxe minibus met lift, uit- en thuisservice Emmen, entree Aqua Zoo, koffie met appeltaart, lunch (broodje gezond of tosti met een flesje drinken), diner

Exclusief Overige drankjes, persoonlijke uitgaven

Belangrijke informatie
- We kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus
- Uw opvouwbare rolstoel of rollator kan altijd mee
- De tocht gaat door vanaf 4 deelnemers

Opstapplaatsen
Uit- en thuisservice in Emmen, verder in overleg

 

 

Ja leuk, deze dagtocht wil ik boeken!

 

 

Met het boeken van deze dagtocht verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden voor dagtochten van Zorgbus Emmen.