Web Analytics Made Easy - StatCounter

Contact  |  Tel. 06 - 5150 1372

Vogelpark Lorkeershoeve

29 juli 2020

 

zoo-3624100960720

Reisbeschrijving

De Lorkeershoeve is een kleinschalig vogelpark in Lutten (ov). Hier vindt je allerlei soorten vogels die soms met je praten of zingen en die je soms kunt voeren. Het park is niet helemaal rolstoeltoegankelijk, maar een groot deel wel. Hebt u zin om een balletje te slaan op de midgetgolfbaan? Dat kan en is bij de prijs inbegrepen.

De Ganzenhoeve is een pannenkoekenboerderij is een prachtige oude Saksische boerderij in een natuurgebied bij Ane. Hier gaan we na het bezoek aan het vogelpark een pannenkoek naar keuze eten. De boerderij is volledig rolstoeltoegankelijk.

 
 

Programma

Na de lunch wordt u thuis opgehaald en rijden we via een mooie route naar Lutten voor een bezoek aan vogelpark De Lorkeershoeve. Daar aangekomen staat er een drankje naar keuze voor u klaar met natuurlijk iets lekkers erbij. na de versnapering verkent u op eigen gelegenheid het vogelpark of slaat u een balletje op de midgetgolfbaan.

Als u uitgekeken bent rijden we naar de Ganzenhoeve waar we een lekkere pannenkoek naar keuze gaan eten, geniet ook van de mooie ambiance en van de vele ganzen in de vijver.

Na het diner rijden we terug naar Emmen waar u weer thuis wordt afgezet.

 
budgerigars-1820700960720

Prijzen

Reisprijs  € 62.50 p.p.

Inclusief Vervoer per luxe minibus met lift, uit- en thuisservice in Emmen, entree Lorkeershoeve, drankje met iets lekkers, pannenkoek naar keuze met één drankje bij de Ganzenhoeve

Exclusief Overige maaltijden, overige drankjes, persoonlijke uitgaven

Belangrijke informatie
- We kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus
- Uw opvouwbare rolstoel of rollator kan altijd mee
- De tocht gaat door vanaf 4 deelnemers

Opstapplaatsen
Uit- en thuisservice in Emmen, verder in overleg

 

 

Ja leuk, deze dagtocht wil ik boeken!

 

 

Met het boeken van deze dagtocht verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden voor dagtochten van Zorgbus Emmen.