Web Analytics Made Easy - StatCounter

Contact  |  Tel. 06 - 5150 1372

Cactus Oase

23 oktober 2020

 

cactus4

Bert van der Meer, geboren in Monster, leerde als tuinderszoon al heel vroeg de kneepjes van het vak. Daarbij is hij een autodidact. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen. Bert vormt een perfecte combinatie met zijn vrouw Anny van der Helm. Eveneens geboren in het Westland, namelijk in Wateringen. Zij heeft een rijke fantasie en doet alles met passie. Haar hobby is haar werk. Anny, beter bekend als Anny Cactus (herkenbaar aan haar rode cowboyhoed), sluit jong en oud in haar hart. Menig bezoeker komt graag terug om te genieten van de spontane en hartelijke sfeer.

NU BOEKEN

MEER DAGTOCHTEN BEKIJKEN

 
 

 

Programma

We halen u in de ochtend thuis op (als u in Emmen woont) en rijden via Borne in Twente rustig naar het zuiden om uiteindelijk onze ogen uit te kijken in de Cactus Oase in Ruurlo van Anny en Bert.

Aangekomen in Ruurlo gaan we eerst koffie/thee drinken met een lekkere plak kruidkoek en daarna is het tijd om je te verbazen over de vele verschillende cactussoorten, de mooie exposities en de onweerstaanbare hebbedingetjes in de winkel.

Op de afgesproken tijd stapt u weer in en brengen we u weer veilig thuis.

 

 

 

springawakening1197602960720

Prijzen

Reisprijs  € 44,95 p.p.

Inclusief Vervoer per luxe minibus (met lift), entree, 2 keer koffie/thee, zelfgebakken kruidkoek, ontvangst door Anny Cactus, gedicht uit eigen werk, zelf bezichtiging van de Cactustuin, vogeltuin, Old Reurle, LGB Baan, Indian Art Gallery en diverse andere exposities.
Na afloop van het bezoek krijgt u een Cactus in een handgeschilderd cactuspotje cadeau.


Exclusief  Lunch, persoonlijke uitgaven

Belangrijke informatie
De dagtocht gaat door als er minimaal 6 deelnemers zijn.

Opstapplaatsen
Thuis ophaalservice in Emmen, Het Dijkhuis in Borne, Meidoornhof Borne

 

Ja leuk, deze dagtocht wil ik boeken!

 

Met het boeken van deze dagtocht verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden voor dagtochten van Zorgbus Emmen.