Web Analytics Made Easy - StatCounter

Contact  |  Tel. 06 - 5150 1372

Klompen Atelier

Reisdatum 9 juni 2020

 

klompenmozaiek-1

Bewonder het klompenmozaïek De Nachtwacht

We treden binnen in de wondere wereld van Dijkman Klompen Atelier in Luttenberg. Een wereld waarin ambacht, kunst, humor en avontuur samenkomen.

 

NU BOEKEN

 

 

Programma

U wordt thuis opgehaald, indien u in Emmen woont. We rijden vervolgens naar Luttenberg waar het Klompen Atelier van Martin Dijkman zich bevindt. Onder het genot van een kopje koffie/thee met krentewegge, zal Martin ons een demonstratie geven.

In een half uur tijd laat hij zien hoe de contouren van een klomp tot stand komen. Hakken met een bijl, snijden met een paalmes, uitboren met een lepelboor; je ziet het allemaal.

Uiteraard zie je ook het klompenmozaïek van de Nachtwacht. Hierover zal hij ook nog vertellen. Tevens is er een winkeltje waar leuke hebbedingetjes verkocht worden.

Na deze leuke demonstratie, verlaten we Luttenberg en zullen we via een mooie route over de Holterberg weer terug rijden naar Emmen.

 

 

klompenatelierluttenberg

Prijzen

Reisprijs  € 29,95 p.p.

Inclusief  Vervoer per luxe minibus, uit- en thuisservice Emmen, koffie/thee met krentewegge, demonstratie in het atelier
Exclusief  Lunch, persoonlijke uitgaven

Belangrijke informatie  De dagtocht gaat door als er minimaal 6 deelnemers zijn.

Opstapplaatsen  Uit-en thuisservice Emmen

 

 

Boek deze dagtocht

Met het boeken van deze dagtocht verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden voor dagtochten van Zorgbus Emmen.